Crosstraining

Crosstraining is een revolutionaire fitnesstraining waarmee je in korte tijd meer kracht en een beter uithoudingsvermogen bereikt. Het trainingsprogramma combineert facetten uit gymnastiek, atletiek en gewichtheffen.

Door middel van korte en intensieve work-outs train je de algemene fitheid, kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie. Het resultaat: de deelnemer voelt zich merkbaar sterker, leniger en fitter.

 
Crosstraining

Crosstraining wordt in groepsverband aangeboden. Tijdens deze training verwerken we beweegtechnieken en vaardigheden in zeer afwisselende, uitdagende workouts. Door middel van differentiatie kan het niveau aangepast worden aan de individuele deelnemer. Crosstraining is dan ook voor zowel de beginnende als de gevorderde, en voor de jonge en de oudere sporter geschikt.

Een groot verschil in tegenstelling tot de meeste klassieke fitnessvarianten, wordt bij crosstraining uitgegaan van natuurlijke bewegingen die je ook in het dagelijks leven gebruikt. Er wordt enkel gebruik van losse materialen, dus geen fitnessapparaten. Tijdens de voortdurend gevarieerde trainingen wordt enkel gebruik gemaakt van functionele bewegingen. Door constante variatie is de training elke dag anders en zal verveling achterwege blijven.

Waar wacht je nog op, ga je de uitdaging aan?

Meld je aan!